Novosti

OBAVEŠTENJE U VEZI POKUŠAJA ZLOUPOTREBE E-MAIL NALOGA ---    

12.12.2019.

Zbog učestalih prijava korisnika da im se putem elektronskih poruka traže e-mail nalozi i šifre radi navodnog obnavljanja ili usled isticanja istih, obaveštavamo vas da Pošta NET nije pošiljaoc takvih poruka. Podaci o Vašem e-mail nalogu su poverljivi i mogu biti zloupotrebljeni ukoliko ih otkrijete trećim licima odgovaranjem na ovakve ili druge poruke slične sadržine.


PROMENE - TV KANALI ---    

6.12.2019.

Obaveštavamo vas da se od danas promotivno emituju novi tv kanali:


Uživajte u ostvarenjima domaće filmske i pozorišne umetnosti, raznovrsnim muzičkim žanrovima, emisijama za decu, budite u centru kulturnih događaja, zavirite u riznice prošlih vremena.

RTS Poletarac
RTS Trezor
RTS Drama
RTS Kolo
RTS Život
RTS Muzika


Vaši omiljeni tv kanali iz regiona ponovo u ponudi - zabava, muzika, film, vesti, kultura.

RTRS
BN TV
BN Sat
OBN
ATV
K3
BN Music


Novi sadržaji iz sveta filma, zabave, muzike i informacija, uz jedinstveni kanal posvećen poljoprivredi.

Film Klub
Agro TV
Hayat TV
Hayat Plus
Hayatovci
Hayat Music
Hayat Folk


Uskoro očekujemo nove kanale u ponudi.

* Promotivni period će trajati minimalno do kraja januara 2020. godine.5.12.2019.

Obaveštavamo vas da se od danas u našoj ponudi promotivno emituje novi kanal SUPERSTAR TV, koji na jednom mestu okuplja vrhunske filmske, serijske i premijerne domaće igrane sadržaje.

SUPERSTAR TV u promo periodu, na poziciji 107, mogu gledati korisnici osnovnog paketa digitalne televizije, kao i svi korisnici koji imaju mogućnosti da prate našu digitalnu televiziju preko sopstvenih tv uređaja.

* Promotivni period će trajati minimalno do kraja januara 2020. godine.1.12.2019.

Poštovani,

S obzirom na to da je u toku redefinisanje ponude tv kanala, a kako nismo dobili potvrdu nastavka saradnje, obaveštavamo Vas da od 1. januara 2020. godine tv kanali Eurosport i Discovery (uključujući i Animal Planet i TLC) neće biti emitovani u našoj ponudi. Imajući u vidu navedene izmene, u narednom periodu ćemo se truditi da programsku šemu obogatimo novim interesantnim i kvalitetnim sadržajima.31.10.2019.

U skladu sa najavama obaveštavamo vas da nemamo potvrdu nastavka saradnje sa United media grupom, usled čega ćemo od 1. decembra 2019. godine prestati sa emitovanjem tv kanala koji su pod njihovim zastupništvom, u okviru naše ponude.


RADNO VREME ---    

25.11.2019.

Od ponedeljka 25. novembra prodajno mesto u pošti u Katićevoj 18 radiće radnim danom od 08h-16h časova.06.11.2019.

Radno vreme za praznik "Dan primirja" 11. novembar 2019. godine

  • Korisnički servis - od 08:00 do 20:00 časova
  • Prodajna mesta - neradan dan07.10.2019.

Od ponedeljka 07. oktobra prodajno mesto u pošti u Takovskoj 2 radiće radnim danom od 08h-16h časova.


UNAPREĐENJE KDS MREŽE - MIRIJEVO ---    

19.11.2019.

U okviru radova na unapređenju kablovsko-distributivnog sistema (KDS) u cilju poboljšanja kvaliteta tv i internet signala na postojećim delovima mreže, može doći do kratkotrajnih prekida u distribuciji signala u Beogradu, na području Mirijeva. Radovi će se obavljati 20. i 21.11.2019. godine.

Pošta NET će i u narednom periodu nastaviti da radi na poboljšanju kvaliteta infrastrukture, usluga i sveukupnog korisničkog iskustva, imajući u vidu raznovrsne potrebe naših korisnika.


NAJAVA RADOVA/PREKIDI ---    

19.11.2019.

Usled planiranih radova dana 19.11.2019. može dolaziti do povremenih i kratkotrajnih prekida signala kablovske TV i interneta na području Mirijeva.

Hvala na razumevanju14.11.2019.

(Obaveštavamo vas da je problem rešen i da je ponovo uspostavljen signal kablovske televizije i interneta.)

Usled nestanka struje u prekidu je signal kablovske TV i interneta na području Novog Beograda, Bežanije i Zemuna. Radi se na rešavanju problema.

Zahvaljujemo se strpljenju i razumevanju.9.11.2019.

Usled problema na mreži u prekidu je signal kablovske televizije i interneta u Beogradu, Dr Ivana Ribara od broja 38 do 78. Očekujemo rešenje problema u najkraćem mogućem roku.

Hvala na strpljenju i razumevanju.7.11.2019.

(Obaveštavamo vas da je problem na području Bežanije rešen i da je ponovo uspostavljen signal kablovske televizije i interneta.)

Obaveštavamo vas da je usled oštećenja optičkog kabla u prekidu distribucija signala kablovske televizije i interneta na području Bežanije. Izvodeći radove firma Darnet je oštetila optički kabl i time ponovo prouzrokovala štetu Preduzeću i neprijatnost našim korisnicima. Sa nadležnim organima trudimo se da rešimo problem kako bi korisnici ponovo mogli da neometano koriste usluge kablovske TV i interneta.
Zahvaljujemo se na strpljenju u razumevanju za situaciju koja nije nastala našom krivicom.5.11.2019.

Obaveštavamo vas da je izuzetnim zalaganjem naših nadležnih službi sanirana havarija na području Bežanije koja je izazvana neodgovornim ponašanjem trećeg lica.

Zahvaljujemo se na strpljenju i razumevanju.

Poštovani,
Obaveštavamo vas da je usled neodgovornog ponašanja trećeg lica došlo do prekida magistralnog optičkog kabla na području Bežanije što je uslovilo prekid distribucije signala kablovske TV i interneta. Obavešteni su nadležni organi. Ekipe su na terenu i rade na saniranju oštećenja i ulažu sve napore kako bi u najkraćem roku sanirali nastalu štetu.

Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju1.11.2019.

Obaveštavamo vas da je usled neodgovornog ponašanja trećeg lica došlo do prekida kabla na području Zemuna, na adresi Dvadesetdrugog oktobra broj 11 što je uslovilo prekid distribucije signala kablovske TV i interneta. Obavešteni su nadležni organi. Radi se na saniranju oštećenja i ulažu se napori kako bi se u najkraćem roku sanirala nastala šteta.

Hvala na razumevanju.31.10.2019.

Usled planiranih radova 01.11.2019. u periodu od 08:00 do 12:00 časova, može dolaziti do povremenih prekida signala kablovskog interneta na području Novog Beograda, Bloka 24 i Bežanije.

Hvala na razumevanju.


Arhiva vesti

Za optimalni pregled sadržaja sajta preporučujemo: Internet Explorer v8, Mozilla Firefox i Google Chrome