Registracija domena (.rs i .срб)

Usluga registracije domena pruža Vam mogućnost da brzo i jednostavno registrujete željeno ime Vašeg internet domena. Usluga je dostupna svim fizičkim i pravnim licima, po najnižim cenama u Srbiji.

Pošta NET je sa Registrom nacionalnog Internet domena Srbije (RNIDS), koji je nadležan za upravljanje centralnim registrom novog Internet domena Republike Srbije .rs i .срб, potpisao ugovor o obavljanju poslova registracije nacionalnog domena za svoje korisnike. Ispunjavanjem uslova tehničke i administrativne osposobljenosti Pošta NET je postao ovlašćeni registar za registraciju domena .rs i .срб.

Zaštićen domen

Kod nas možete izvršiti zaštitu privatnosti podataka o vlasniku domena. Usluga se naplaćuje na godišnjem nivou, u iznosu od 600 dinara, što ujedno predstavlja i najnižu cenu na tržištu.

Transfer domena

Već imate registrovan domen? Želite da izvršite transfer domena kod nas?
Registar po Vašem zahtevu vrši promene na domenu kao što su njegov transfer, preusmerenje, produžetak i slično. Transfer domena podrazumeva samo administrativni prenos registracije domena između registranata. Preuzimanje domena od druge firme ili fizičkog lica plaća se jednokratno, u iznosu od 600 dinara.

Pošta NET

Za optimalni pregled sadržaja sajta preporučujemo: Internet Explorer v8, Mozilla Firefox i Google Chrome