B2B (Business to Business)
- povezivanje na primarnu KDS mrežu Pošta NET-a

Ukoliko ste zainteresovani da u svoj poslovni sistem uvedete usluge Pošta NET-a nudimo Vam saradnju u obliku B2B modela povezivanja na našu primarnu KDS mrežu. Na ovaj način korisnicima na Vašoj mreži omogućićete korišćenje usluga iz naše ponude uz najsavremeniju opremu, kao i kvalitetnu podršku našeg call centra i prodajnih mesta na više od 220 lokacija.

Pošta NET već 15 godina pruža korisnicima širok izbor IKT usluga. Trenutno se u ponudi nalazi više od 120 digitalnih tv kanala, 70 analognih tv kanala, internet sa brzinama do 20 Mb, kao i objedinjene usluge televizije i interneta u okviru Pošta NET paketa. Pored standardne ponude, Pošta NET u kontinuitetu nudi korisnicima i akcijske ponude po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Uz naše usluge korisnicima obezbeđujemo kvalitetnu terminalnu opremu u vidu Wi-Fi rutera za kablovski i ADSL internet, kao i STB prijemnika i CA modula za digitalnu televiziju.

Svim korisnicima obezbeđena je podrška u vidu Korisničkog servisa čije je radno vreme od 07 do 20 časova radnim danima i od 08 do 20 časova vikendom.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju možete nas kontaktirati putem adrese b2b@ptt.rs.

Pošta NET

Za optimalni pregled sadržaja sajta preporučujemo: Internet Explorer v8, Mozilla Firefox i Google Chrome